top of page

Дизайн інтер'єру приватного будинку

Що треба врахувати?



При плануванні ремонтних робіт мало хто замислюється про послуги професійного дизайну, оскільки вважають, що це даремно викинуті гроші, а оформити інтер'єр на свій смак не складе труднощів.


“Люди занурюються в інтернет, розглядаючи красиві картинки, і сміливо приступають до втілення мрії, не вникаючи в подробиці розробки індивідуального дизайну інтер'єру, але насправді виявляється, що все набагато складніше, ніж здавалося.

Непідготовленій людині, яка не має навичок у цій галузі, складно оцінити приміщення, що облаштовується.


Зверніться до професіоналів! Збережіть свій час!


Тільки професійний дизайнер з досвідом роботи зможе досвідчено розмістити перегородки, приховати недоліки у вигляді кутів та виступів та підкреслити переваги приміщення.


Створювати інтер'єр у середині будинку набагато дешевше на папері або за допомогою комп'ютерних програм, ніж під час будівництва, тоді Вам не доведеться ламати та зводити невдало встановлені перегородки.


Довірившись професіоналам, Вам не доведеться штробити стіну по свіжому ремонту під підєднання для антени, про яку успішно забули, починаючи ремонт. Дизайнер під час розробки проекту враховує найменші деталі, які в процесі ремонту допоможуть заощадити час, гроші та нерви.


Замовивши авторський дизайн будинку, Ви гарантовано отримаєте ту кількість освітлення, яке буде комфортним для кухні або робочого кабінету, у Вас не буде проводів, що висять по стінах, а вбудовувані меблі точно стануть всередину підготовленого місця.

26 просмотров
bottom of page