top of page

Комплектація інтер'єру

 

Що таке Комплектація?


Послуга Комплектація містить широкий спектр завдань, спрямованих на вчасне здійснення закупівлі оздоблювальних матеріалів та предметів інтер'єру згідно з кошторисом, необхідних для втілення дизайн-проєкту.
Важливо не лише відібрати усі необхідні позиції відповідно до бюджету, але й своєчасно їх придбати, іноді знаходячи аналоги, організувати своєчасну поставку на об'єкт, а також координувати дії підрядників, що беруть участь у втіленні проєкту.

Для чого потрібна послуга “Комплектація”?


1. Ефективне управління витратами

Ми маємо партнерські відносини із численними компаніями, що дозволяє нам отримувати знижки на їхні товари та послуги. Це надає змогу передавати ці знижки вам, заощаджуючи ваші кошти.


2. Вільний час Вам більше не потрібно витрачати час на довгі переговори з менеджерами та підрядниками. Ми беремо на себе всі організаційні питання, звільняючи ваш час від цього кропіткого, іноді виснажуючого процесу.


3. Точність та швидкість виконання закупівель Важливо, щоб під час ремонтних робіт постачання оздоблювальних матеріалів та предметів інтер'єру були своєчасними. Це гарантує неперервну роботу будівельників відповідно до графіку та вчасне завершення ремонтних робіт.


Які конкретні обовʼязки має комплектатор?


  • пошук та підбір магазинів, шоу-румів

  • підбір матеріалів та комплектуючих відповідно до візуалізації проєкту та наявного кошторису

  • організація закупівель та контроль доставлення матеріалів та комплектуючих на обʼєкт

  • підбір аналогів та заміна позицій відповідно до бюджету та вимог проєкту

  • пошук та координація підрядників

  • прийом та перевірка отриманих матеріалів та комплектуючих на предмет відповідності кількості, якості замовленню, цілісності тощо.


Вартість послуги “Комплектація”


Вартість послуги Комплектація розраховується індивідуально, залежно від особливостей проєкту, загальної площі об'єкта та вартості наповнення об'єкту.


11 просмотров
bottom of page